- Bog
Gaven til maven : spis dig til bedre fordøjelse med glutenfri mad
Rithøvundur: Anette Harbech Olesen (2021)
Stadig flere mennesker døjer med at fordøje kornprodukter. Symptomer som mavesmerter, eksem, træthed og hovedpine kan skyldes gluten og kostfibre. Mistænker du, at glutenholdig mad kan være årsag til dine helbredsproblemer, kan du her blive opdateret på, hvad forskerne mener og lave sund mad efter bogens opskrifter
Stadig flere mennesker døjer med at fordøje kornprodukter. Symptomer som mavesmerter, eksem, træthed og hovedpine kan skyldes gluten og kostfibre. Mistænker du, at glutenholdig mad kan være årsag til dine helbredsproblemer, kan du her blive opdateret på, hvad forskerne mener, og lave sund mad efter bogens opskrifter
Stadig flere mennesker døjer med at fordøje kornprodukter. Symptomer som mavesmerter, eksem, træthed og hovedpine kan skyldes gluten og kostfibre. Mistænker du, at glutenholdig mad kan være årsag til dine helbredsproblemer, kan du her blive opdateret på, hvad forskerne mener, og lave sund mad efter bogens opskrifter
Eintøk á bókasavninum
Heintar upplýsingar um eintøkini hjá bókasavninum...
Fleiri upplýsingar um tittulin
Slag av tilfari
Bog
Um tilfarið
illustreret i farver
Evni
Hill
64.14 (Diætmadlavning)
Íkast
Lýsing
På omslaget: Ny viden & 68 opskrifter...
ISBN
9788740070415
Útgáva
1. udgave, 1. oplag (2021)
Stødd
286 sider
Forlag
Politiken
Málbólkur
alment niveauvoksenmaterialer
Persónur
911116-katalog:39482622|600|a,h